un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

All you can eat la Pizza Hut

4 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

All you can eat la Pizza HutAÅŸa se cheamă în străinătate acest concept: “all you can eat”. PlăteÅŸti o taxă de intrare în restaurant ÅŸi acolo mănânci cât poÅ£i, produsele fiind disponibile la liber, după metoda “bufet suedez”. Eu am văzut-o aplicată în Anglia, la un restaurant chinezesc unde cu 8 lire puteam mânca oricât/orice din vreo 30 de feluri puse la dispozitie, plus deserturi. Åžtiam că Pizza Hut o implementează în alte ţări, dar acum văd că a apărut ÅŸi la noi. Fotografia e făcută în mall-ul Liberty Center din Rahova ÅŸi nu ÅŸtiu dacă oferta e valabilă ÅŸi în alte restaurante Pizza Hut de la noi. Pe scurt, zilnic între 18 ÅŸi 21 plăteÅŸti 25 de lei taxa unică ÅŸi mănânci câtă pizza vrei ÅŸi bei cât Pepsi vrei. N-am încercat personal, doar am văzut anunÅ£ul, aÅŸa că nu ÅŸtiu dacă nu sunt ÅŸi condiÅ£ii ascunse.

Ma gândesc că oferta e tocmai bună când vrei să te întâlnești cu un grup de prieteni.

    11 comentarii

  1. chiar ma intrebam cand mai apare un post despre mancare

      (Citează)

  2. Parerea mea este ca nu se merita , sau ma rog nu e cine stie ce oferta , poate doar la preturile practicate de ei , insa o pizza normala 26-30 cm diametru intru local cu preturi de bun simt sau livrare acasa este undeva la 17 lei facand o medie , iar daca mai pui la socoteala inca 5 lei un suc la 2 l ajungi la 23 de lei si sa fim seriosi ca nu poti mai mult de o pizza si 2 litri de suc :) .

    ps: Si eu am mancat in Valencia intr-un restaurant chinezesc de genul all you can eat insa era altceva, mai mult de 50 de sortimente de la ciorbe , mancaruri , sau crude de pus pe plita la chinezu de serviciu , fructe , desert , chiar si sushi pana am crapat cu doar 8 euro , si da am mancat diversificat , in total vre-o 3 platouri (deh , roman scapat in strainezia :) ) .

    La noi nu merge o astfel de oferta din 2 motive :
    1. Romanul mananca mult si a paguba
    2. Patronii din romania nu ar suporta sa arunce atat de multa mancare , si crede-ma ramane foarte multa mancare pe mese ca-s multi de isi pun ca inneatii si evident ca nu pot manca tot si ce ramane se arunca , iar pierderile ar fii destul de mari , iar cand la un restaurant decent in Bucuresti lasi macar 60-70 lei de persoana pe te miri ce de mancare ca mai mult dureaza sa ii zici numele din meniu decat sa mananci e simplu de inteles de ce nu prinde si la noi .

    pps : ca fapt divers am mancat azi la Dominium la obor o pizza xxl , 2 cescute cu sos si 2 Stella pret total 51 lei , am plecat amandoi ghiftuiti deci e clar ca nu poti manca foarte multa pizza :)

      (Citează)

  3. “Oferta este individuala” scrie mai jos deci cum o aplici cand te intalnesti cu un grup de prieteni? Toti isi iau cate o apa plata in afara de unu care comanda pizze? Cam lame :).

      (Citează)

  4. Individual adica fiecare da cate 25 lei. Ca doar nu te obliga sa vii singur.

      (Citează)

  5. da am mancat eu saptamana trecuta acolo pe la pranz si am cerut mai multe detalii despre oferta asta intre 18-21; se pare ca `individuala` e cuvantul cheie, adica se aplica unei singure persoane din ce ziceau ei. Dar mi se pare destul de aiurea si greu de pus in aplicare…adica ce-or sa faca? Or sa urmareasca pe fiecare ca nu cumva sa imparta si cu altii? Adica daca ma duc eu cu prietena si comand doar eu eu de 25 lei or sa vina si o sa-mi atraga atentia daca soarbe si ea din Pepsi-ul meu sau daca mananca o felie de pizza? Si hai sa zicem ca asta se poate trecere cu vederea. Dar daca venim 8 insi la masa si comanda doi dintre ei vreo 6 pizza all you can eat si pepsi la greu, total 50 ron, or sa stea cu ochii pe fiecare masa ca nu cumva sa manance si cei care nu s-au “inscris” in program? :)) Mie imi pare jenant…
    Oricum, presupunand ca toti clientii vor fii de bun-simt, oferta nu e chiar extraordinara…cata pizza poti sa mananci singur o data?:) Cred ca renteaza doar daca nu ai prea mancat in ziua respectiva, si vii sa stai de la 18 la 21 pe cateva sticle de vin (ce Pepsi??) si pizza cat cuprinde

      (Citează)

  6. Radule, tu mananci cam mult!

      (Citează)

  7. In Cehia exista restaurantele Ambiente, eu am fost la pizerria din Namesti Republiky, din Praga. Este foarte convivial, stai la masa cu amicii si destul de des vin ospatari cu platouri cu pizza si iti pun cate o felie daca vrei (o data pizza napolitana, alta data, rustica, etc) sau cu castroane de paste (tot asa, quattro fromaggi, cu ton, arrabiata) si iti pun cate un polonic. Sau ai bufet de antipaste unde te servesti singur. Costa cam 400 de coroane, adica in jur de 15 euro, din cate stiu eu (nu eu am platit :p)

    http://www.ambi.cz/index_eng.php

      (Citează)

  8. @Nihasa: m-am cantarit acum, am 84 kg la 1,86 metri, 26 ani (blond inchis, ochi albastri :P). Daca as avea bani cat sa-mi permit sa mananc la toate restaurantele unde as vrea eu, cred ca m-as ingrasa cu adevarat. Noroc ca are firma grija de mine si mi-a taiat din salariu, ca sa nu fie criza doar la ei.

    In oferta scrie de “pizza normala”. Ultima oara cand am mancat una din asta (imi place pizza ca si sexul, nu din cel “normal” :P) era cam cat o merdenea mai mare. Cred ca daca ti-e foame bagi lejer 3 bucati, mai ales daca poti alege si tipuri diferite. Oricum, dupa cum scrie si Linux, o pizza de la Dominium e mai mare si poate si mai buna la acei bani, dar pentru cei ce prefera Pizza Hut, mie mi se pare o chestie foarte marfa.

      (Citează)

  9. Comentariul de mai sus nu a fost scris de mine. Cineva are chef de glumite.

      (Citează)

  10. Cineva tot comenteaza cu numele meu, a comentat pe mai multe bloguri zilele trecute, n-am fost eu.
    Eu de acum incolo cand o sa comentez o sa folosesc parola secreta (mustar).
    Multumesc!

      (Citează)

  11. Am mancat la Iulius Mall la Cluj avand oferta asta. Pizza e de dimensiunea unei “normale” de la Pizza Hut (adica una mica la orice alta pizzerie) si are mai putine ingrediente ca in mod obisnuit.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus