un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Serial nou: Stargate Universe

4 Oct 2009  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Un alt serial din universul Stargate a debutat recent: Stargate Universe. O grămadă de oameni fug de distrugerea bazei de pe o planetă şi ajung pe o navă Ancient care mergea de nebună printre galaxii. Bănuiesc că subiectul este despre cum se vor descurca pe această navă imensă, dar complet goală şi pe diversele planete pe care mai fac automat câte un popas.

Serialul pare interesant, deşi din primele două episoade pilot nu a reieşit mare lucru. Nici un dușman, nici o idee despre cum va arăta un episod standard. Robert Carlyle face parte din distribuţie, deja un mare plus la capitolul actorie. Să sperăm că va fi mai interesant decât Atlantis.

    6 comentarii

  1. Ai mai vazut episoade? Cum e? Merita?
    Pana una alta, iti recomand alt serial nou – Flash Forward!

      (Citează)

  2. Episodul 3 a fost cam plictisitor. Are potential serialul, dar inca nu l-a aratat.

    Am scris si eu ceva despre Flash Forward. Pare interesant pana acum, imi plac modificarile fata de carte, dar progreseaza prea incet.

      (Citează)

  3. Ai cartea in format hartie?

      (Citează)

  4. Nope. PDF 188 pagini.

      (Citează)

  5. SGU este plictisitor rau… :(

      (Citează)

  6. O problema s-ar putea sa fie absenta unui inamic. Momentan se bat cu lipsa de aer curat, lumina si mancare. Actorii par ok si parca e mai misto asa cu o echipa mai mare, dar deocamdata n-au ce face.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus