un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Baterii mari pentru HTC Magic

20 Sep 2009  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

Baterii MagicTelefonul HTC Magic, al cărui review e mai jos, vine cu o baterie de 1340 mAh. Rezistă la 2 zile de butonat mediu sau 1 zi intens, ca orice alt smartphone. Dacă vrei ceva mai serios, se găsesc pe net [shop.eten.hu] baterii Mugen de 1550, 2600 şi 3650 mAh. Ultima, conform regulii de 3 simplă, ar trebui să te ţină o săptămână de frecat telefonul. Tare, nu?

    8 comentarii

  1. Cred ca aia de 3650 mAh iti si transforma telefonul intr-un bolovan….
    Ma gandeam si eu sa-mi cumpar un telefon cu Android, insa am citit despre toate ca bateria tine foarte putin, ori mie nu-mi prea convine un telefon pe care trebuie sa-l incarc aproape in fiecare zi. Cine stie, poate intr-o zi se plictiseste Nokia de Symbian (care ar fi sansele? :)) ) si fac un telefon cu Android……

      (Citează)

  2. @Sabotor: pe Hero il incarc la 2 sau 3 zile chiar. Ma tine mai mult baterie decat la Touch HD, desi il frec mai mult (iti vine cheful cand merge asa bine), are consumul mai mic. La fel a fost si Magic-ul.

    @Melk: nu e acelasi lucru. Stiu si eu sistemul de noi notificari din TouchFlo, dar daca cel de pe Android nu era mai bun, nu l-as fi laudat. Iti apar acolo si IM-uri noi, si o frantura din SMS, si informatii despre programe. E mult mai bine gandit. Similar si cu multitaskingul, si eu faceam pe Touch HD, dar pe Android intreg sistemul e stabil, schimbarea de la o aplicatie la alta e instanta, poti rula o gramada in acelasi timp fara sa se incetineasca, fara sa ti se para ca ramai fara memorie, fara sa-ti pese daca atunci cand iesi dintr-un program s-a inchis cu adevarat sau nu. E mai bun. Cum sa zic… si un Renault si un Passat au 4 roti, volan si te duc de la A la B in timp ce asculti si muzica. Dar Passat-ul o face mai bine la toate capitolele.

      (Citează)

  3. Gata, cu prima ocazie o sa iau la butonat un Hero sau Magic, ca deja sunt foarte curios. Daca zici tu ca e asa bun, trebuie sa fie ceva de capu’ lui.

    Dar tot nu trec definitiv pe Android pana cand nu apare asta sau ceva similar cu Snapdargon / Tegra si WVGA. Pacat ca au innebunit astia cu dimensiunile ecranelor, nu vad cum as putea purta in blugi un telefon de 4″!!! Si Leo are 4.3″. WTF??

      (Citează)

  4. Bă trăi-v-ar (sper că am scris bine) familia. La ce aveți nevoie de WVGA pe un ecran de 3.2 – 3.8 inci ? Ia zi tu Radule că tot trecuși de la HD la Hero, ți se pare că nu e de ajuns rezoluția asta de la Hero ?

      (Citează)

  5. Eu nu vad nici o diferenta. As fi preferat un ecran AMOLED mai bine. Iar daca rezolutia marita (va fi in Android 1.6) va aduce viteza mai mica si va face telefonul mai lent, chiar ca nu o vreau.

      (Citează)

  6. citeam si eu pe blogul tau despre baterii, insa ceva mi-a atras atentia.:) si nu pot sa nu comentez
    Desi urasc renault si masinile frantuzesti, cred totusi ca ai facut o mare greseala cand ai comparat REANULT CU PASSAT……..poate ai vrut sa scrii Reanult si WV nu ?…….
    si inca ceva ……sa ajungi sa compari seria Laguna cu seria Passat e iarasi cu totul altceva, nu crezi ?

      (Citează)

  7. corectare….renault si nu reanult cum am scris…:)

      (Citează)

  8. Pai din cate stiu Laguna e in aceeasi clasa cu Passat, asa ca putem face comparatia. Eu ma refeream la orice Renault, chiar si cel mai bun (Laguna, ignoram Vel Satis).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus