un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cinema drive-in la mall-ul din Baneasa

17 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

15 comentarii

Tocmai ce scriam că nu înţeleg acest tip de cinematografe şi că a trecut vremea lor.

Stimat(a)Doamna/Domn,

Avem placerea de a va anunta ca Băneasa Shopping City deschide pe 1 iulie primul cinematograf drive-in digital din România. Bucureştenii pot viziona în premieră Ice Age 3 la Băneasa Drive in Cinema, chiar înainte de lansarea filmului la nivel internaţional.

Românii se pot bucura vara aceasta de plăcerea de a viziona filme chiar din interiorul propriei maşini. Pe o suprafaţă de 25,000 de metri pătraţi, între Băneasa Shopping City şi IKEA, se deschide Băneasa Drive In Cinema, primul cinematograf drive in digital din ţară şi unul din puţinele existente în lumea întreagă. Cinematograful va avea o capacitate de peste 300 de maşini, un ecran imens, de 10 metri înălţime şi un proiector digital care va permite vizionarea peliculelor în cele mai bune condiţii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta când se află în interorul cinematografului.

Băneasa Drive in Cinema va fi deschis zilnic, până în octombrie, de la ora 21.00 până la ora 2:00, aşa că toţi cinefilii vor avea ocazia să urmărească filmele preferate în aer liber, sa manance popcorn sau nachos.

Vizionare placuta!

Sper sa fie ţeapă. Şi mi s-a făcut poftă de nachos, din aceia de la Hard Rock Cafe.

    15 comentarii

  1. Breee, ce ti-e si cu imobiliarele astea pe criza! Se vindea anul trecut metrul patrat acolo cu pretul pe metrul patrat la un apartament in Dristor! Acum fac o mare parcare cu ecran! Maine sper sa sparga betonul sa puna cartofi. :)

    Joke aside, probabil ca e o chestie volanta, de tip caravana, care sta cate 2-3 saptamani intr-un oras si apoi se muta. Ar fi interesant de mers, macar p data, poate iti schimbi perceptia asupra cinematografelor drive-in, mai stii?

      (Citează)

  2. A fost facut si la mine in oras ceva in gen, a trecut, nimic remarcabil. Nu stiu de ce crede cineva ca lumea prefera sa vina sa stea in masina sa se uite la film, seara la 30 de grade. Se merita totusi ca e Ice Age 3, dar ca sa stai pe capota masinii pentru ca la radio se aude ca dracu` si sa suporti impresiile la toti cocalarii cu beamveuri din `94 …pas.

      (Citează)

  3. Bine zis cu imobiliarele :P

    Pe mine nu ma prinzi acolo. Am o masina naspa si nu stau confortabil in ea. Nici nu am radio. Si daca as avea una buna, nu vad de ce ar trebui sa stau in parcare, intre noxele altor masini, cu aerul pornit, in loc sa ma duc la un cinema normal. Poate daca ar fi 10 lei biletul in loc de 25, dar n-as promite nimic.

    Si nu e o caravana, ca il tin pana in octombrie instalat. Parca asa scrie.

      (Citează)

  4. Mestere sa faci si niste poze la nachos aia cand pui mana pe ei si sa ne arati si noua.

      (Citează)

  5. Ice Age 3 se lanseaza 3D deci e cam aiurea sa il vezi la un drive-in
    Plus ca efectele sonore …

      (Citează)

  6. Si va fi operat de cei de la CinemaCity care la preturi cel putin sunt printre cele mai acceptabile.

      (Citează)

  7. Asta e pentru lenesul total. Adica nici macar sa nu te mai dai jos din masina pentru drumul de la parcare pana in mol.

      (Citează)

  8. Mai bine faceau o parcare in loc si gata. Sau aduceau un IMAX. Cred ca genul asta de drive-in e pentru tinerii care nu au bani de o camera si se duc la cinema sa hata-hata masinuta.

      (Citează)

  9. IMAX o sa fie la cotroceni MALL

      (Citează)

  10. …toate X3,5,6 Q5,7 plus bemveurile SH din bucuresti intr-o singura parcare …priceless !

      (Citează)

  11. Ice Age 3 nu se lanseaza in Romanaia “chiar înainte de lansarea filmului la nivel internaţional”, ci chiar este lansat ultimul la noi, dupa ce va fi lansat in toate celelalte tari.
    http://www.imdb.com/title/tt1080016/releaseinfo

      (Citează)

  12. astfel de cinematografe exista in america din 1933

    este pur si simplu o cultura a automobilului pe care natia noastra nu o are

      (Citează)

  13. de la simpla discutie a unui cinema drive in ati dato in bmw-uri si in cocalari si diferite chestii….va ma suportati?

      (Citează)

  14. Ma gandesc ca un cinema drivein e cea mai buna cale pentru a face o captura CAM la un film nou. Montezi camera pe masina, cu trepied, deci sta nemiscata, iar sunetul il poti lua direct din radio pe un audio out, deci calitate foarte buna.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus