un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

MegaImage arunca bani pe fereastra

17 Jun 2009  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

În cartierul Tineretului, pe strada principală, e un supermarket destul de bun şi deci aglomerat pe măsură. După ce a schimbat vreo 3 proprietari, a fost cumpărat de La Fourmi şi o vreme s-a numit aşa. Apoi Mega Image a cumpărat magazinele lanţului La Fourmi şi urma să le rebranduiască, iar acum a venit rândul acestui supermarket.

Rebrandingul a început acum vreo 2 luni. Magazinul a fost închis, un banner cu “tic-tac, mai e puţin timp, lucrăm pentru dumneavoastră, în curând un Mega Image va fi deschis aici” a fost pus în fereastră şi de atunci nu pare a se mai întâmpla nimic. De câte ori trec pe lângă magazin, exceptând vreo 4-5 ocazii, luminile sunt stinse şi înăuntru nu pare a se munci. După vreo lună au fost schimbate uşile cu unele glisante. Azi m-am uitat în magazin şi e o dezordine totală, încă e şantier. Cât poate să dureze să amenajezi un magazin, mai ales unul în care funcţiona deja un supermarket? În condiţiile în care un sfert din cartier îşi făcea cumpărăturile acolo, ai zice că se vor grăbi cu renovarea pentru a-l redeschide imediat, mai ales că Mega Image nu cred că duce lipsă de bani. Sau oare…?

    3 comentarii

  1. Nu ştiu cât de bine o duce Mega Image în vremurile astea. Nu cunosc în Buc, dar în Ploieşti e clasat ca scumpuţ şi sigur nu e nici măcar printre top 3 opţiuni de locuri unde să îţi faci cumpărăturile. Nici nu cred că a fost vreodată, iar acum cu atât mai mult. Clienţii în general sunt locuitorii blocurilor din jur care probabil uită să ia suc şi păine de la Carrefour şi coboară la Mega vrând nevrând. Aşa că nu m-ar mira să fie oarecum afectat financiar

      (Citează)

  2. Furnica de la Dristor rula ca era nonstop, acum (dupa vro 3 luni de rebranding) nu mai e non stop, tot la fel de (sau mai) scump si cozi imense, daca ai de luat ceva care se gaseste in alta parte nu-i de stat.

      (Citează)

  3. Aici e un alt Mega Image la o aruncatura de bat, la intersectia de la Sincai. E mereu aglomerat, stai minim 15 minute la casa. Azi din 5 case, la 2 nu mergea cardul (si asa e mereu, ca nu le-au mai reparat). Sunt mai scumpe, dar au produse variate, de multe ori unice. Au tot felul de chestii ce nu se gasesc in alte magazine sau produse importate din diverse tari, au panificatie buna (si gogosi din acestea) si in general gasesc mereu ceva bun de cumparat. Sper sa aduca gogosi si in acesta din cartier si sa se micsoreze timpul de stat la casa.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus