un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Dupa perna la IKEA

20 Dec 2008  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Am văzut acum ceva vreme nişte reclame prin oraş la perne IKEA făcute după forma gâtului şi preţul părea ok, aşa că azi am dat o fugă până acolo să-mi iau una. Încă o dovadă că reclama vinde… Pe la mobilă era lume ca de obicei, iar în restaurant de 10 ori mai mulţi, tot ca de obicei. Am găsit pernele… o grămadă de modele, pentru dormit pe spate, pe burtă, pe lateral, cu loc pentru gât, cu gaură pentru cap, moale, tare, diverse materiale, etc. Am luat şi eu una, încă nu am dormit pe ea ca să vă spun dacă e de bine sau nu.

Puf si pene de rata

Mai bizar a fost la parter. Pe la accesorii şi mărunţişuri toată lumea căuta cadouri de Crăciun. Iar la ieşire, pe la dulciuri şi specialităţi suedeze, era omor. Eu am luat nişte salam de elan şi salam de ren, că tot e sezonul renilor, dar în faţa mea un tip probabil se credea în Carrefour, deoarece aveam un coş plin de suc, dulceaţă, caşcaval, pește, tort… a dat 3 milioane pe mâncare, în IKEA. O fi fost suedez și îi era dor de casă.

În Feeria era plin de lume. Nişte domnişoare foarte frumoase încercau să agaţe fumătorii şi să le ofere nişte Dunhill. Uneori faptul că nu fumez are şi dezavantaje. La intrarea dinspre Carrefour s-a deschis o patiserie-cafenea numită Paul. Face parte dintr-un lanţ franţuzesc pe care eu personal l-am întâlnit peste tot în Anglia în această vară. Chiar şi acolo era mult mai scump decât toate celelalte, dar tartele şi plăcintele şi ce specialităţi mai au erau excelente. La noi o felie de tarta e 11 lei, cele mai ieftine erau pe la 7 lei, o cutie de cola 6 lei, că de ce să nu aibă până şi aia adaos dublu. Păcat că nu lucrăm pe lire sterline.

    5 comentarii

  1. paul e un lant frantuzesc, e plin parisul de ele, cu preturi de 2 ori mai mici decat in romania :). ciudat ca pe situl lor nu au pus inca magazinul din .ro

      (Citează)

  2. O fi franciza. Culmea e ca in Paris nu mai stiu daca i-am vazut vreodata (la cate patiserii sunt, sunt usor de uitat), dar in Londra era plin.

      (Citează)

  3. in Londra am vazut-o doar pe aia de langa London Tower . In Lyon, in cel mai mare centru comercial erau vreo doua. Si in Praga am vazut una, totul se bazeaza pe ideea de lux la ei, ca asta vind francezii cel mai bine, decoratiuni stil Louis XVI si preturi pe masura.

      (Citează)

  4. Pai pe langa Tower of London am vazut si pe Fleet Street, Regent Street, Covent Garden si parca am mai vazut vreo alte doua din goana autobuzului.

      (Citează)

  5. Mi-am luat si eu perna . De fapt doua. Una pt. dormit pe spate una pt. dormit pe burta Vedem ce o fi de capul lor. :P

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus