un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce semeni, aia culegi

19 Dec 2008  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Deja eram obosit din cauza problemelor cotidiene. Ar fi putut şi Băsescu sau Boc să facă un gest frumos pentru mine şi să aleagă viitorul guvern mai cu un pic de grijă sau respect pentru cei care trăiesc în ţara asta.

Că Boc e premier… hai că merge. Omul mi se pare o marionetă a lui Băsescu, dar să-i acordăm nişte încredere, o fi ceva de el. Dar Elena Udrea la Turism? De cât timp e în PD-L, de vreo doi ani? Şi acum deja este ministru. Iar postul nu e rău. Miniştri precum cei ai Economiei, Finanţelor, Sănătăţii, Justiţiei se mai găsesc implicaţi în câte un scandal, mai sunt nevoiţi să-şi dea demisia de onoare sau să renunţe din alte motive la post. La Turism însă nu e nici o grijă, banii de gestionat şi alocat sunt grămadă, iar 4 ani nu te deranjează nimeni din post.

Videanu la Economie? Păi omul nu a fost în stare să administreze şi să facă ceva logic în Bucureşti, iar acum se va ocupa de toată economia ţării? Ar trebui să iasă lumea în stradă şi să facă scandal. Pun pariu că nimeni din popor nu îl susţine pe Videanu, nici măcar cei care au votat cu PD-L la alegeri.

Iar Dan Voiculescu vicepreşedinte al Senatului este bomboana de pe colivă. Dacă mai văd o dată la televizor despre profesorul doctorul academician Voiculescu şi despre fundaţia lui şi cât bine vrea să facă altora, o să borăsc de nici un kilogram de lămâi nu mă va opri.

  2 comentarii

 1. asteptam completari corespunzatoare si decizii definitive in acest sens=)) let’s toast to a brilliant 2009

    (Citează)

 2. Cu Videanu gresesti. Comparativ cu doctoru’ e tatic in administratie si economie. :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus