un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Profesorul

5 Nov 2008  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

profesorulAcum e profesor? Ce predă? Introducere în securitate? În ce parte a paginii se scrie data și în ce parte numele persoanei despre care scrii raport informativ? Parcă era doctor…

    6 comentarii

  1. da, preda la ase mi se pare, la rei chiar, comunicare, nu sunt sigura, stiu ca puteam sa ii aleg si eu cursul si ca fetele care au ales nu au facut cu el ci cu asistentii.

      (Citează)

  2. Dacă-mi aduc bine aminte şi Mischie fostul „baron” PSD-ist ajunsese profesor de drept, el săracu’ era şi este semi-analfabet.
    În ziua de azi toţi tîmpiţii termină o facultate şi mulţi dintre ei ajung şi cadre universitare. Felix al nostru, cel care a turnat pentru o pîine cu care să-şi hrănească familia, candidează la sectorul 4 ca senator şi 100% va fi ales. Ce e mai grav? Că o asemenea mizerie de om ajunge profesor la o facultate de caco sau că va deveni senator al României?

      (Citează)

  3. din pacate toti si-au tras titulaturi d-astea pompoase, de indata ce s-au aflat langa ciolan. in realitate, profesorii universitari ar trebui numarati pe degete. in romania am aflat ca ar fi 4000. e complet aiurea.

      (Citează)

  4. Ambele.

      (Citează)

  5. Mai stie cineva sintagma Academician Doctor Inginer? :|

      (Citează)

  6. Mai ca-mi vine sa-mi fac doctoratul doar ca dupa aceea sa nu ma mai suport si sa ma recomand peste tot cu “doctorul Radu Dumitru”.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus