un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Azi

21 Dec 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

La 12 fix în Piaţa Constituţiei se dă startul unei parade la care vor participa peste 4.000 de Moşi Crăciuni ce vor împărţi cadouri. Se vrea depăşirea unui record mondial, cel actual fiind undeva pe la 3.200 de graşi îmbrăcaţi în roşu care defilează pe străzi. Asta e în contradicţie cu un articol din Click în care scrie că acum câteva zile, la Porto, s-a înregistrat un record de 14.200 de Moşi Crăciuni ce au participat la o paradă pe străzile oraşului. Şi noi cum mai facem recordul? Sau diferenţa este că ai noştri împart şi cadouri, în timp ce portughezii doar au mers pe strada cântând “ho ho ho”?

La ora 14:04 conform Romantica (12:04 zic eu, având în vedere că oră este aleasă după solstiţiul de iarnă şi deci fiecare ţară îl are chiar în mijlocul zilei) este momentul Orgasmului Mondial pentru Pace. Da, orgasm, mondial, pace. Cică dacă ar avea cât mai multă lume orgasm, s-ar crea un val de energie pozitivă care ar duce la oprirea războaielor. Make love, not war. Are şi site oficial. Ca să mergem la sigur, aş spune că cine vrea să contribuie la acest val de energie pozitivă ar trebui să aibă orgasm şi pe la ora 12 şi apoi din nou pe la 14, că e un pic confuză situaţia fusului orar.

Seara la 19:00 în parcul Kiseleff (vizavi de Guvern) vor cânta trupele No Mercy şi Nana, probabil şi altele româneşti (via Mediafax). Aici cred că voi participa şi eu (aş fi preferat la evenimentul cu orgasme, dar deh…). Încă ascult Miss You, Please Don’t Go respectiv Lonely şi Darkman şi aş vrea să le văd şi live. Sper să nu fie vreo aglomeraţie din aia cruntă.

De aniversarea Revoluţiei din 89 nu am ce să mai zic. Citiţi acest post de acum un an, în caz că l-aţi ratat, în care arătăm câteva ziare pe care le mai am pe acasă, tipărite în zilele revoluţiei.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus