un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mandrul tricolor

21 Dec 2008  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Iată-l cum flutură în vânt, agăţat de o clădire de prin Pantelimon.

steag rupt

  5 comentarii

 1. mai bine ii dadeau foc… who should fucking care.. la ce alegeri au fost

    (Citează)

 2. Perfect reprezentativ.

    (Citează)

 3. Mai era unul identic ca ruptura, pe celalalt colt al cladirii.

    (Citează)

 4. o natie de rupti=))

    (Citează)

 5. Ce legatura au alegerile cu steagul. Steagurile au fost puse pentru ziua nationala. Daca avem o clasa politica de cretini si hoti, inseamna ca trebuie sa ne batem joc de insemnele nationale? Ceva in genul ultimei imagini de aici http://blog.fpld.net/news/hai-la-parada/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus