un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Previziuni despre telefoanele din 2012

7 Nov 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Telefoane in 2012

Sony-Ericsson şi-a prezentat previziunile despre cum vor arăta dpdv tehnic telefoanele mobile prin anul 2012. Camerele de 12-20 MP şi filmare Full HD sunt inevitabile. Nu prea înţeleg rostul creşterii rezoluţiei ecranului, decât dacă îi creşte şi suprafaţa efectivă, dar nu vrea nimeni terminale mari. În momentul de faţă un QVGA sau poate un 320×480 (HVGA?) mi se par suficiente pentru un terminal normal de tip candybar. Pentru modelele cu ecran cât telefonul o rezoluţie 640×480 mi se pare suficientă, pentru PDA-uri există şi 800×480 acum. Ce avantaje importante poţi obţine crescând şi mai mult calitatea afisajului? Via Engadget.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus