un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Seriale: Generation Kill

8 Nov 2008  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Am văzut vineri seară pe HBO, de la 8, primele două episoade din miniseria Generation Kill. Este un serial despre invazia americană în Irak, de acum câţiva ani şi urmăreşte lupta unei trupe de recunoaştere din Marine Corps în primele zile ale războiului. Se pare că are 7 episoade. Nu e Band of Brothers, dar nici războiul din Irak şi lupta americanilor bine echipaţi şi pregătiţi împotriva unor irakieni îmbrăcaţi în cearceafuri şi înarmaţi cu AK-uri nu se compară cu al doilea război mondial şi bătăliile de acolo. Dar pentru cine apreciază filmele de război, e de văzut.

    3 comentarii

  1. Heh, eram convins ca-l va baga si HBO Romania, dar nu ma asteptam asa repede. E extraordinar de bun serialul. Din miniseriile HBO iti recomand John Adams (tot 7 parti) despre fondarea Americii si urmareste viata celui de-al doilea presedinte al Statelor Unite si iti mai recomand si The House of Saddam de la BBC si HBO, pe 4 parti, evident despre viata lui Saddam Hussein.

      (Citează)

  2. eu va pot recomanda tot de la HBO o miniserie de vreo 10 episode daca tin bine minte, despre al 2-lea razboi mondial, tot gen generation kill, se numeste Band of Brothers

      (Citează)

  3. Aia e celebra, o stie toata lumea. Generation Kill m-a dezamagit doar prin faptul ca nu se intampla nimic. Cred ca in toata miniseria se trage de vreo 5 ori cu arma si asta e tot razboiul. N-au fost lupte in Irak, nici nu ai despre ce sa faci un film…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus