un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

M-a sunat si ING-ul

8 Nov 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Acum câteva zile am primit pe telefonul mobil un SMS în care mi se spunea că dacă tot sunt clientul ING la acele pensii private obligatorii, poate vreau să duc relaţia noastră la un nou nivel şi să devin clientul lor şi cu un card de debit. SMS-ul se încheia cu “te sunăm noi pentru detalii”, eu neavând cum să refuz.

Evident că m-a sunat după vreo două zile o tipă. N-am ascultat prea multe din ce a zis, că i-am tăiat repede discursul. Pur şi simplu nu am ce face cu încă un card de debit. Primesc salariul pe un card Raiffeisen, sunt foarte mulţumit de serviciile lor, am şi o grămadă de bancomate prin cartier şi oraş (în timp ce la ING din câte am înţeles nici nu se pot scoate bani după 11 noaptea).

Ce mă deranjează, ca şi în episodul trecut cu Raiffeisen şi AIG, este uşurinţa cu care datele personale sunt utilizate în alte scopuri. Nu-mi aduc aminte, la completarea formularului de pensii, să îmi fi dat acordul să fiu contactat pentru alte oferte. E prea mult să te aştepţi ca după ce plăteşti lunar o anumită sumă pentru nişte servicii, să fii lăsat în pace şi să nu te mai bată la cap cu altceva?

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus