un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Oh noes! Vor sa inchida sex-shopurile

23 Nov 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Potrivit Antena3, Asociaţia pentru Promovarea Turismului face presiune asupra Consiliului Capitalei pentru interzicerea sex-shop-urilor de pe bulevardele centrale şi eventual mutarea lor în locuri ascunse de ochii potenţialilor turişti străini, deoarece nu aceasta este imaginea cu care Bucureştiul vrea să se prezinte în lume.

Sunt de acord că străinii ne pot considera mai slab dotaţi sau netalentaţi la unele capitole atunci când pe Magheru există vreo 5 locuri diferite de unde poţi cumpăra un mare penis de cauciuc, dar cui îi pasă de ce cred turiştii? Orice magazin sau local ce încurajează sexul ar trebui sprijinit, chiar finanţat de către stat, nu mutat la periferie. În plină criză economică, sexul ar putea face minuni pentru moralul oamenilor. Mii de ingineri vor fi fericiţi şi îşi vor plăti impozitele cu bucurie. Totul pornește de la dispariția inhibițiilor, plus că am bănuiala că o femeie ce își cumpără un dildo va mai scădea în timp standardele și pentru bărbații cu care  ar accepta să și-o tragă, deci toată lumea câștigă.

Iar cel mai bizar este faptul că o duzină de sex-shopuri deranjează turismul, deoarece Bucureştiul nu cu o imagine precum cea a Amsterdamului vrea să iasă pe piaţă. Faptul că avem câteva sute sau mii de cazinouri, şi prin centru, şi pe la margini, şi pe sus, şi pe jos, de nu poţi să mergi 10 minute printr-un cartier fără să nu dai de câteva firme strălucitoare unde să-ţi pierzi banii, nu deranjează pe nimeni. Ultima oară când am verificat, nu doream să ieşim pe piaţă nici cu o imagine ca a Las Vegas-ului. La noi e orașul băncilor, al cazinourilor și al farmaciilor, sunt câte 3 la fiecare colț de stradă.

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus