un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Touch Pro la Vodafone

15 Oct 2008  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Speram ca Vodafone să aducă HTC Touch Pro la un preţ accesibil, adică la jumătate din cât este unul nou, dacă tot semnezi o prelungire de abonament cu ei. La Diamond au avut oferte bune, dar acum la Touch Pro e dezamăgitor preţul, între 499 şi 562 de Euro în funcţie de ce abonament ai acum şi dacă îl prelungeşti cu un an sau doi. Pentru al meu înseamnă 21 de milioane, în timp ce telefonul nou de la un magazin oarecare e 23 de milioane.

  3 comentarii

 1. mda … naspa … si atata timp cat nu va avea un concurent direct, cum a avut diamond-ul cu iphone-ul, pretul o sa ramana sus.

    (Citează)

 2. O sa fie interesant sa vedem cine aduce Xperia.

    (Citează)

 3. Eu il vad pe site la Vodafone la preturi cuprinse intre 499 euro si 539 euro, asta cu TVA inclus…adica undeva intre 1890 RON si 2040 RON. Nu e mare reducerea nici asa, iar cei de la Vodafone sunt din ce in ce mai zgarciti pe zi ce trece…daca acum 2 ani imi ofereau 30 de minute nationale/luna ca sa imi prelungesc contractul pe 2 ani, acum, dupa 5 ani de abonament imi ofera 10 minute, si alea in retea….era sa ma pufneasca rasul in timp ce vorbeam cu aia de la *, si am preferat sa imi iau pur si simplu telefon, fara sa mai fac nicio prelungire de contract pe servicii…

  LE: ma uitasem doar la preturile pt prelungire pe 2 ani, mi scusi… :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus