un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

F16 pe cer

21 Sep 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Ieri pe deasupra aeroportului Băneasa se dădea în spectacol un avion de vânătoare F-16, probabil într-o demonstraţie pentru a convinge forţele aeriene române să cumpere câteva. Cele câteva minute de spectacol au fost foarte mişto, am văzut printre altele şi un looping şi un zbor în cerc deasupra zonei, cam la 100 de metri altitudine, încât puteam vedea clar curenţii de aer în jurul cockpit-ului şi pe deasupra aripilor. Ce vroiam să zic e că aceste câteva minute de privit un avion m-au convins că nu trebuie să ratez următorul show aviatic din Bucureşti, atunci când se va mai anunţa unul.

  6 comentarii

 1. Crezi ca sunt sanse sa vezi asa ceva mai devreme de Ziua Aviatiei, care era parca pe 20 iulie?

    (Citează)

 2. La cat zgomot a facut, mie nu-mi mai trebuie :D

    (Citează)

 3. am vazut si eu acel avion…crezi ca pentru asta era?

    (Citează)

 4. Din moment ce Romania inca nu are F-16 si nici nu era un show aviatic, nu putea fi decat pentru prezentare sau flight-test, zic eu…

    (Citează)

 5. Au fost 2 care au sosit vineri pe aeroportul Baneasa. Duminica si Luni au fost pe cer si eu le-am filmat :D . Marti n-am fost acasa . Pot sa spun ca a fost super fata de ceea ce-am vazut pe aeroportul Baneasa pana acum si am vazut cateva miting-uri.
  Desi este un avion al anilor 80 este mult peste mig-urile noastre.

    (Citează)

 6. Bine ne-ar sta sa cumparam vechiturile alea de F-16.
  de aia s-a inventat F22, Eurofighter, Saab ala nou, Suhoi nush cat care nu are egal in ce priveste calitatile acrobatice etc si cred ca lista poate continua.
  :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus