un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Jocuri de sfarsit de an

21 Sep 2008  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Am citit pe IGN un articol despre ce jocuri marfă urmează să apară în cât a mai rămas din 2008. O grămadă de titluri bune sunt aşteptate în următoarele luni, precum Red Alert 3, un nou Call of Duty, Fallout 3, FarCry 2 plus câteva adventure-uri marfă. Nu menţionează GTA 4 pt PC, deşi ştiam că tot anul acesta apare. Sunt şi articole similare pentru cei ce au console de jocuri, aici.

    7 comentarii

  1. Si vreun adventure? (asa am inteles ca se numesc quest-urile acum). You… Threpwood… :)

      (Citează)

  2. sa apara pentru aia care au calculatoare de peste 2500 ron

      (Citează)

  3. Si apar / au aparut Crysis Warhead si Stalker Clear Sky. Pacat ca nu am timp DELOC sa ma apuc de ele. :(

    Quest – poate iese anul asta Still Life 2.

      (Citează)

  4. Nu-ti trebuie un super calculator ca sa te distrezi decat daca vrei sa o faci la rezolutii foarte mari si cu toate detaliile la maxim. Daca vrei doar un joc distractiv sau eventual o poveste buna, te descurci cu un Core 2 Duo, 2 GB de RAM si o placa 7800. Eu asa am (nu iau o placa mai buna pentru ca toate seriile mai noi de la nVidia nu mai suporta Full Screen Video Overlay pe Secondary Display si eu asa rulez filmele) si merge si Crysis in 1280 sau 1024 cu detaliile pe high si medium. Call of Duty 4 a mers foarte bine, asa ca ma astept la fel si de la urmatorul, Farcry 2 va merge bine, Fallout 3 foloseste engine-ul de Oblivion care e suficient de vechi ca sa mearga si el, etc.

    Din cate stiu trebuie sa apara pe PC si GTA 4, un nou NFS, Starcraft 2 si Diablo 3 sunt in lucru, e din nou o perioada in care se lanseaza multe titluri bune.

      (Citează)

  5. evident ca un cod4 mi-a mers si mie pe 7600gs si 1 gb de rami la 25-30fps pe vista … ceea ce este mai mult decat rezonabil.. dar totusi ca sa le joci bine ori iti iei consola ori bagi pe putin 2000 ron pe un calculator

      (Citează)

  6. Sau unul de 1500 dar fara Vista. Pe vechiul meu sistem Halo 2 mergea la Low in Vista sau la Medium in XP, cu loader si emulare. Diferenta enorma la grafica, doar din cauza OS-ului.

      (Citează)

  7. da este adevarat in vista e problema de fpsuri ceva mai putine pana la mult mai putine:)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus