un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Castigatorii premiilor Emmy

22 Sep 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

30 Rock la seriale de comedie şi Mad Men la seriale dramatice au luat premiile. De Mad Men nu ştiu nimic, dar de 30 Rock aud numai de bine şi poate ar trebui să mă uit şi eu. Toată lista cu premianţi e aici.

  1 comentariu

 1. am consumat 30rock acu 2 luni cu ocazia unei vizite ale rudelor americane. imi zicea nepoata mea ca tocmai l-a intalnit intr-un avion pe Maulik Pancholy si ca omul chiar e gay nu doar asa joaca in Weeds, dar ca e un tip super si in 30rock face toti banii. deasemenea imi zicea ca acest serial e categorisit in state drept: best show that no one saw. adica un serial misto de care nu prea stie lumea.

  premiul primit confirma aceasta parere. nu degeaba am rude care sunt prieteni de familie cu John Nash :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus