un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Doriti si gheata?

4 Aug 2008  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Când scoţi gheaţa dintr-un pahar mare de suc de la McDonald’s, rămâne un pic peste jumătate din el plin cu suc. Mă întreb la paharul mic oare cât lichid îţi rămâne?

    4 comentarii

  1. Mie imi pare a fi putin sub-jumatate, tinand cont ca paharul e conic, cu varful in jos :)
    Sau ma rog, oi fi eu pesimist si vad doar jumatatea goala a paharului.

      (Citează)

  2. Sa stii ca nu m-am gandit ca paharul e trunchi de con si baza e mai mica. Oricum, e mult sub semnul de 0,5 litri de sub pahar. Culmea e ca si daca vrei fara gheata tot atat suc iti pune, ca asa au dozatorul setat vara.

      (Citează)

  3. Radule, vezi ca tema asta e praf cand vine vorba de ie.Crezi ca toti vizitatorii folosesc ff, opera safari, netscape sau altceva?

      (Citează)

  4. Am testat si in IE 6 si 7 cum arata site-ul. E ok in ambele variante la mine. Daca nu se aliniaza ceva bine sau arata mai nasol, fa un screenshot si il sun pe Sherlock Holmes sa ma ajute la descoperit problema. E o problema pe IE versiunea mobila, de pe PDA-uri, unde in 90% din cazuri nu afiseaza fundalul alb la posturi, dar oricum pt mobile e de o mie de ori mai bun Opera Mobila.
    Pt Safari si Opera n-am testat niciodata in Windows, nici pe ceva de Linux. Sper sa raporteze lumea eventualele probleme, dar cu imagine sau mentiune clara despre problema.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus