un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme: Hancock

3 Aug 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Hancock e un supererou atipic, fiind cam beţiv şi nepăsându-i de câtă distrugere provoacă în jurul său atunci când salvează lumea şi oraşul de un pericol sau altul. E rolul clasic de şmecher făcut de Will Smith. Mi-a plăcut ideea asta, a unui supererou ce are puteri aproape că Superman şi le foloseşte doar pentru că poate şi nu e mare chin, nu pentru că ar avea mari principii morale după care să se ghideze. Evident situaţia se schimbă atunci când se împrieteneşte cu un tip care vrea să-l facă mai plăcut locuitorilor Los Angeles-ului, iar soţia acestuia (Charlize Theron, care arata atât de bine în acest film încât acum știu cu cine voi avea fantezii erotice până prin noiembrie) pare a şti mai multe despre Hancock şi de ce are aceste puteri speciale.

Filmul e amuzant şi are suficiente efecte speciale şi acţiune pentru a fi o relaxare bună în weekend şi plăcut de vizionat. E cam tras de păr când vine vorba de distrugerile pe care le face Hancock şi când tot felul de oameni sau copii îl înjura şi provoacă deşi toţi ştiu cine e şi ce poate să facă. O grămadă de oameni şi-o cer cu lumânarea, dar pare stupid rău. Un film bun de vară şi distracţie.

    1 comentariu

  1. Mult mai profi acest blog.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus