un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Orange va accepta pre-comenzi pentru iPhone?

28 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Pe site la Orange se găseşte de mai mult de o săptămână o reclamă la iPhone-ul 3G (care se lansează pe 11 iulie în State şi alte ţări mai şmechere decât noi). În acea pagină se menţionează că Orange va aduce telefonul şi la noi în cursul acestui an, şi o frază cam ambiguă menţionează că “Orange va începe preluarea comenzilor pentru iPhone în curând”. Asta bănuiesc că înseamnă că în curând vom şti şi la ce preţuri vor fi abonamentele de date pentru telefon. Sunt curios dacă vor fi în jurul a 30 sau poate peste 50 de euro pe lună. Pagina în chestiune.

    2 comentarii

  1. Dupa cum ti-am spus si in postul cu HTCu’, precomenzi nu se vor lua prea curand. Probabil in toamna vor lua precomenzi, cu o luna – doua inainte de lansare…

    Cat despre abonamente, vor fi pachetele care sunt acum, restilizate. Si pretul nu va fi sigur asa de mare. Probabil 10-15euro maxim cu date cu tot.

    Apple face o politica din a ascunde foarte multe informatii, asa ca sunt convins ca inafara de cateva persoane (sus puse) din Orange, restul habar n-au cand o sa apara.

      (Citează)

  2. Nu perioada e neaparat interesanta, cat faptul ca se vor accepta pre-comenzi, lucru de care eu nu am mai auzit in Romania. La noi nu e genul de piata si de entuziasm in care oamenii sa stea la coada cu orele la diverse lansari sau oferte (in afara de nebunia aia cu cartelele Cosmote).

    Iar abonamentele cred ca vor fi mai mari. Trebuie sa recupereze de undeva banii pierduti din vanzarea telefonului cu 199 de dolari, daca asa va fi. La canadieni vad ca e cea mai tragica situatie, au abonament de 60$ pt 400 MB trafic si 115$ pt 2GB parca, la care se mai adauga o gramada de taxe si costuri suplimentare.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus