un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum ar fi si mai buna emisiunea lui Mircea Badea

28 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Mă trezesc dimineaţă la ora 7 şi până la 8 mă uit la emisiunea lui Mircea Badea, care mi s-a părut mereu destul de amuzantă (de fapt sunt curios dacă nu cumva are audienţă mai mare dimineaţa decât noaptea). Dar de la o vreme parcă e mai plictisitoare emisiunea. Ar fi mult mai interesantă dacă n-ar fi forţat să prezinte o grămadă de ştiri inutile din Jurnalul Naţional, doar pt că este ziarul trustului, să nu mai piardă minute bune arătând Felicia, Ghimpele din fiecare oraş al ţării, DVD-urile date cu ziarele trustului şi alte reviste editate de ei. Nu sunt nici interesante şi nu de asta mă uit (şi probabil nici restul lumii) la emisiune.

  1 comentariu

 1. Pacat ca nu se va schimba.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus