un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Diablo 3 anuntat de Blizzard

28 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Îmi aduc aminte când apăruse Diablo 1 şi nu puteam să-l joc pentru că aveam 486 şi cerea minim Pentium. Şi apoi când a apărut Diablo 2 şi s-a jucat ani în şir prin sălile de jocuri. Iar acum (după cât? 8 ani?) Blizzard a anunţat că lucrează la Diablo 3, iar Blizzard nu face jocuri proaste. Nu prea mai am timp de jocuri şi parcă mi-a trecut şi cheful de ele, dar pentru unele îmi voi face şi timp şi chef. Detalii aici. Îmi place că Blizzard nu abandonează jocurile vechi care au avut succes, lucrând de exemplu şi la Starcraft 2 în paralel.

Tot vorbind de jocuri, am terminat recent Mass Effect. Un RPG-action foarte mişto, cu o poveste şi un univers interesant. Sistemul este asemănător cu Knights of the Old Republic şi cei care au apreciat acel joc vor descoperi plăcere şi în a juca Mass Effect. Îşi merită notele mari deşi e cam scurt.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus