un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cutia de cablu RCS de pe scara

29 Jun 2008  ·

GÂNDURI, TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

La etajul 2 așa arată

.

  6 comentarii

 1. La mine flutura vantul prin ea desi nu sunt mai putine cabluri; toata fibra si cablurile sunt aranjate frumos si se observa diferenta. Depinde si de cine face montajul..

    (Citează)

 2. sa le vezi pe cele cu telefon si internet

    (Citează)

 3. ce mai conteaza… se descurca baietii? se descurca

    (Citează)

 4. Nu poti pleca de la presupunerea ca se descurca, pt ca se poate schimba echipa si le ia mai mult timp sa vada ce e acolo. La mine la servici avem o centrale telefonica, niste routere, alte echipamente, toate bagate intr-o debara si cablate in draci. E o junga acolo, nici un cablu nu e marcat. Baietii care au grija de ea stiu ce se intampla si se descurca rapid… dar daca isi dau demisia si vin altii, dureaza 3 zile pana descopera conexiunile.

  Am vazut si opusul la altii. Cablurile frumos aranjate, legate, codate pe culori, etichete lipite de fiecare, in acelasi loc, schema generala lipita de cutie, etc. Depinde de la om la om cat de bine organizat vrea sa fie.

    (Citează)

 5. Pai asta tot arata bine….am vazut si mai rau, la zoso…

    (Citează)

 6. :)
  parca-i la mine acasa. :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus