un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Germania – Spania

29 Jun 2008  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

De la început mă gândeam că Germania şi Spania probabil vor ajunge foarte departe, poate chiar în finală. Apoi a început campionatul, Olanda părea în formă, Rusia şi Turcia au impresionat şi părea chiar mai probabil să ajungă ele în finală, dar na… până la urmă am avut noroc aşa că acum mă dau mare şi bag fraza cu “v-am zis de la început că aşa va fi!”.

În seara asta merg pe Germania. Cred că spaniolii vor ataca în forţă, dar nemţii vor şti să le anuleze atacurile şi apoi când nu te aştepţi scapă un neamţ, un corner, un şut norocos şi ăsta va fi meciul. Şi dacă ar câştiga spaniolii, ar merita titlul la fel de mult, aşa că nu am o preferinţă pentru niciuna din echipe şi vreau doar un spectacol demn de o finală, nu ca cea din 90 în care au mai fost prezenţi nemţii.

Ce rapid a trecut şi campionatul.

    3 comentarii

  1. hehe tot spania a luat:P a jucat iniesta superb. si torres si-a facut ce a stiut mai bine. auf wiedersehen der deutsche volken

      (Citează)

  2. Spaniolii au atacat in forta si contrar asteptarilor mele, nemtii nu au rezistat atacului. Pacat ca a fost doar 1-0, ar fi mers mai multe goluri.

      (Citează)

  3. da evident mai ales ca era finala. era frumos un 2-1 pt spania dar merge si asa

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus