un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

La CERF 2008

10 May 2008  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

img_1408_300.jpgAm dat o fugă pe la Romexpo pentru CERF, deoarece aveam o invitaţie. Fără ea expoziţia nu ar fi meritat cei 10 lei pentru intrare. Pur şi simplu nu am mai văzut nimic nou sau impresionant la CERF: erau plăci, coolere, laptopuri, monitoare şi diverse componente, dar pe astea le poţi vedea acum în orice magazin de calculatoare.

Standuri mai frumoase erau în zona de Electronice, pe la televizoare. Acolo era spaţiu mai mare şi firmele au investit în standuri, îndeosebi LG şi Sony. Pe la telefonie Vodafone avea un stand mare, dar fără ceva special, pe cel Orange abia dacă l-am văzut, Cosmote şi Clicknet aveau o suprafaţă imensă dar nu era nimic de făcut pe acolo, etc.

Eu am ochit câteva genţi de aparat foto, că îmi trebuie una. Din astea erau. Vroiam şi un gamepad, dar nu am văzut pe nicăieri. M-am jucat un pic cu un LG Viewty. Am căutat nişte telefoane-PDA, dar am mai şmechere eu pe la servici decât tot ce era în CERF. Femei marfă nu mai erau decât la câteva standuri, după cum observaţi din fotografii, şi toate îmbrăcate. Ce târg de IT&C e ăla în care femeile stau îmbrăcate la stand? Mă aşteptam să fie plin de produse Apple, să se vândă iPhone-uri peste tot, să fie măcar iStyle prezent, să fie o grămadă de MacBook Air (era unul la Orange), dar n-a fost deloc aşa. Distracţie era la standul Electronic Sports League, unde se juca FIFA şi vreo 30 de oameni erau spectatori, iar cel care comenta meciul chiar se pricepea să vorbească şi să te ţină acolo. La Level am văzut GTA 4 pe un Xbox 360, arată bine de tot, în culori mai reale, cam ca în GTA 3, nu desen animat că Vice City şi San Andreas. Distracţie era şi oriunde se găsea o consolă Wii. Vreau şi eu una. Panasonic dădea cadou plăntuţe în ghiveci. Interesant era şi iRobot, aspiratorul robot care se mişca singur prin casă şi aspiră până se loveşte de toată mobilă, dispozitivul perfect pentru a enerva un animal de apartament. Cam ăsta a fost CERF-ul. S-au dus vremurile când erau corturi şi în afara pavilioanelor, că nu încăpeau toţi expozanţii înăuntru, sau când venea lumea din provincie în pelerinaj la târg.

Setul de fotografii cu comentarii pe Flickr.

    1 comentariu

  1. cateva poze cu tipele de la cerf, daca va intereseaza:
    http://www.savefiles.net/d/tcttjfn8mgzr.html

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus