un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Petitie impotriva fumatului in public

12 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Am găsit şi eu o petiţie pe care să o semnez cu plăcere: cea ce susţine legea pentru interzicerea fumatului în spaţii publice. Ca nefumător sunt mereu enervat de faptul că îmi fumează lumea în cap. Să facă spaţii speciale, să interzică fumatul ca în orice altă ţară europeană, etc. Link pentru cine mai vrea să semneze.

    9 comentarii

  1. useless. proiect de lege a fost. a fost respins.

      (Citează)

  2. Trist atunci!

      (Citează)

  3. Mai, din cate stiu eu, exista deja o lege care interzice fumatul in spatiile publice si care obliga restaurantele/barurile/etc. sa aibe spatii separate pentru fumatori si nefumatori. Toata chestia e ca legea nu se respecta si nimeni nu-i amendeaza pe cei ce o incalca. Iar patrulele alea anti-fumat sunt inutile – avem deja gardienii publici.

      (Citează)

  4. Sabotor, cred ca era vorba ca vor sa scoata acea lege. Am auzit ceva zilele trecute pe acest subiect. O sa caut pe net detalii.

      (Citează)

  5. si pe mine ma eneveaza cand vad persoane care molfaie guma cu gura deschisa p strada de exemplu…si kiar mi s face greata cand l vad..
    sau .. injuraturile..l auzi la orice coltz d strada..tot poluare e..fonica..
    e penibil ce incearca astia sa faca…daca-mi tre sa fumez, fumez..pt ca sa fim sinceri daca esti pe strada n-o sa-ti simta fumu ala la juma-1-2m departare. in cafenele e altceva..acolo se poate simtii fumu si deja au fost facute locuri de fumatori/nefumatori si e ok dupa me..

      (Citează)

  6. Daca scot legea aia sunt tampiti. Aaa, btw, de fapt suntem condusi de tampiti, asa ca nu m-ar mira. Dar petitia stimabilului ciutacu’ era pentru infiintarea patrulelor anti-fumat. Asta e chiar de rasul curcilor…..

      (Citează)

  7. Spatii publice cred ca se refera in primul rand la cafenele si restaurante, nu pe strada. Acolo chiar nu cred ca iti va zice nimeni ce sa faci. Inteleg ca cei care sunt fumatori au nevoie sa fumeze, dar sa le faca spatii speciale peste tot, sau eventual sa iasa la o tigara undeva, nu sa fumeze in local, sa zicem. De ex m-a enervat recent la Poiana Brasov faptul ca desi stateam la un restaurant aflat practic in padure, eram si afara pe terasa, simteam doar mirosul de fum de tigara de la masa din spatele meu.

      (Citează)

  8. desi as vota-o cu placere, o gasesc nedreapta cat timp mai sunt masini care … polueaza in public. pe scurt, o masina te ineaca de vreo 10 ori mai mult in medie, in spatiu public. daca s-ar face si poluarea asta in spatii dedicate[povesti] atunci fumatul in public s-ar putea amenda si el.

      (Citează)

  9. Multa lume s-ar lasa de fumat daca s-ar interzice fumatul in TOATE localurile. Pentru adolescentii fara personalitate asta e scopul principal al iesirilor lor…si nu cred ca o sa fumeze acasa
    nwradu, tu nu ai prieteni care fumeaza? Ce faci in situatiile alea (in care trebuie sa stai la loc de fumatori doar pentru ca esti printre putinii care nu fumeaza) ? :|

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus