un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

iPhone oficial prin Orange Romania

16 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

Orange a anunţat că va aduce în cursul acestui an telefonul iPhone în România, în urma unui parteneriat semnat cu Apple ce include şi alte ţări. Comunicatul lor aici. Sper să fie vorba de modelul cu 3G şi GPS, nu ce le-a mai rămas din stocurile neconsumate de la prima ediţie. Sunt foarte interesat cum va fi acest model faţă de HTC Diamond, de Sony Xperia şi de ce va mai apărea asemănător.

    4 comentarii

  1. nustiu, iphone-ul vechi are edge :P credt totusi ca orange il va da la abonamente 3G

      (Citează)

  2. Ar fi cazul sa fie cel pe 3G. Altfel imi iau un PDA cu HSDPA 7.2 Mbps si mai dau 4 euro pe luna la Vodafone pe Internet nelimitat si ies mai bine.
    Mie mi-e teama de GPS, ca iGO nu merge pe Mac OSX, sper sa lucreze la o versiune compatibila.

      (Citează)

  3. Nu cred ca mai conteaza daca e 3G simplu sau la 7.2mb/s pt ca sa fim sinceri, n-o sa faca nimeni download d filme dp telefon,mai ales ca nu exista planuri tarifare unlimited.
    Important e ca a aparut si la noi in sfarsit.

      (Citează)

  4. iPhone in Romania este din 2007. Orange nu vine cu nimic nou. Poate doar cu un monopol. Sincer este discriminatorie faza asta. Luati fratilor iPhone de la magazinele online ca sunt aceleasi si le poti folosi oriunde

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus