un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Structura preturilor in Auchan

16 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

2 comentarii

Un articol interesant în EVZ, unde Auchan susţine că ei au doar 0,2% profit din preţul de vânzare al unui produs. Toată structura preţului e în graficul din articol. Mă întreb dacă alte hipermarketuri au profit mai mare sau mai mic. Şi după cum ziceau şi cei care îi contestă, banii se fac şi din taxa de raft (cât plăteşte furnizorul ca să-i vândă Auchan produsele), taxa de promoţie (se dau bani grei ca să îţi pună produsele în capătul raftului şi să faci o ofertă specială) şi alte astfel de venituri.

  2 comentarii

 1. chirie? :D maaah!

  sa lase vrajeala ca nu-i crede nimeni.

    (Citează)

 2. pai nu stiu dar mie 0,2 % PROFIT mi se pare enorm in conditiile in care in astfel de magazine se vind cantitati foarte mari de produse.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus