un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Yahoo in romana

15 May 2008  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

Ziarul Financiar scrie că la începutul toamnei se va lansa Yahoo.ro, versiunea în română a portalului lor. Se lucrează şi la un Yahoo Messenger în română, ceea ce nu pot zice că mă entuziasmează prea mult, eu nefiind adeptul softului în limba română. Dar e o veste bună şi asta. Câteva idei:

 • mă aşteptam să citesc ştirea aceasta pe blogul lui Bobby, nu în ZF;
 • profit de ocazie să-l felicit pe Bobby Voicu pentru noul său post de Community Manager al Yahoo în România, deoarece până acum nu am scris de acest lucru. Mi se pare o consecinţă normală şi o recunoaştere a activităţii sale pe net, prin bloguri şi pentru dezvoltarea Internetului şi a comunităţii din România;
 • Yahoo se plasează mult mai bine pe piaţa română decât Google. De ex în acest moment Yahoo Maps are o hartă detaliată a Bucureştiului, în timp ce Google Maps e zero;
 • sunt curios cum vor îmbina în portalul Yahoo ştirile noastre despre sport, meteo, actualităţi, etc. Au şansa să devină cel mai vizitat site românesc, în detrimentul portalurilor ce erau utilizate până acum de lume.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus