un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reclame mascate

22 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Antena 3 dă în weekend documentare despre vedetele americane, despre filme, despre diverse poveşti de succes. Unele sunt chiar amuzante, mai ales cele de bârfe gen “cele mai prost îmbrăcate vedete” sau “top 10 piscine din lume”. Dar uneori bagă şi câte o emisiune despre ce drăguţă şi inocentă este noua stea a muzicii americane, Britney Spears… astea sunt inutile când ştii ce a urmat în vremurile mai recente.

Astă seară însă e un documentar despre cât de mult succes are Starbucks în lume. Cum a apărut lanţul, cum a ajuns miliardar patronul, cum au cucerit toate pieţele pe care au intrat, chiar şi cele considerate imposibile pt astfel de cafenele, precum Japonia sau China. O mare reclamă pentru lanţul prezent acum şi în România, difuzată la Antena 3, sâmbătă de la ora 8. Şi culmea e că a fost pe gratis, în timp ce reclamele din pauzele de publicitate ale aceluiaşi documentar probabil că au costat o grămadă pe acest segment orar.

  1 comentariu

 1. Am vazut si eu emisiunea, si chiar m-am gandit la asta. Insa nu prea cred ca a fost pe gratis…chiar si reclama mascata se plateste, cu atat mai mult cu cat – asa cum spuneai si tu – aveau interes sa isi faca reclama pe la noi (pun pariu ca o gramada de bucuresteni s-au dus ziua urmatoare sa-si ia o cafea de la Starbucks, dupa ce au vazut in documentar cat sunt de apetisante, cat de bine arata si cum sunt servite:) (pacat ca nu stau si eu in Bucuresti:P))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus