un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Formula 1 la 9 dimineata

22 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

Mâine este cursa de la Sepang iar TVR 1 o transmite de la ora 9 dimineaţa. Ca şi cum n-ar fi fost suficient că Ferrari s-a calificat pe primul rând al grilei de start, piloţii McLaren au fost retrogradaţi cu câte 5 locuri fiecare pentru că la sfârşitul calificărilor i-ar fi incomodat pe cei care încă mai încercau să scoată un ultim tur rapid. Astfel ca Heiki Kovalainen va începe de pe 8, iar Hamilton pe 9. Prevăd o victorie Ferrari, sunt greu de ajuns din urmă şi depăşit atunci când pleacă primii.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus