un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi mall-uri

24 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Băneasa Shopping City, aflat lângă Carrefour Feeria şi IKEA, unde va fi şi primul Burger King din România, se deschide pe 18 aprilie, din ce am văzut pe un panou prin oraş. Pare ditamai construcţia, păcat că e aşa departe de oraş.

La KM 13 pe autostrada Bucuresti-Pitesti se construieşte complexul West Park, un “outlet” ce va adăposti o grămadă de mărci cunoscute din lume. Investiţie de 120 de milioane de euro, 120 de magazine, restaurante, parcare, etc. Problema e ca în lista dată de Jurnalul Naţional se regăsesc cam aceleaşi mărci ce sunt deja prezente în toate mall-urile. H&M, C&A, Gap tot nu-şi fac apariţia.

Lângă Metro Berceni se construieşte un mare Real. Cam aproape de celălalt Real din Bucureşti, care cam tot în zona aia este. Ciudată strategie.

  5 comentarii

 1. Eu nu inteleg strategia celor de la Burger King. Au dat faliment acum muulti ani si acum se intorc pentru ca….

    (Citează)

 2. Cred ca ii confunzi. Nu au mai fost in Romania, iar in lume sunt al doilea lant de fast-food, dupa McDonald’s.

    (Citează)

 3. slabe sanse, am o prietena de familie care a lucrat acolo cand au mai fost… o sa o mai intreb o data, poate nu imi mai amintesc eu bine totusi

    (Citează)

 4. Confunzi cu burger ranch, care era in dorobanti ;)

    (Citează)

 5. Parca la Obor era un Burger Ranch, inainte sa se deschida McDonald’s-ul de acolo.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus