un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primarul in greva foamei?

23 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Ori am visat, ori am auzit pe bune următoarea ştire acum 5 minute la Antena 3: Primarul din Voluntari a intrat în greva foamei, împreună cu nişte consilieri, după ce în fa’a primăriei s-au strâns nişte cetăţeni care îi cer să iasă de acolo sau ceva aşa.

Un primar are puterea executivă într-o localitate. El este cel care conduce şi decide totul. De ce ar vrea deci chiar el să intre în greva foamei? La această metodă de obicei se recurge când protestezi împotriva a ceva, sau ceri ceva şi nu ai puterea să rezolvi singur situaţia. Ceri de la alţii şi refuzi să mănânci până nu ţi se face dreptate. Un primar ce nemulţumire poate să aibă, de face greva foamei, şi încă şi împreună cu consilierii?

Că veni vorba, greva foamei mi s-a părut mereu o metodă proastă de protest. Să nu mai mănânci până nu ţi se face pe plac pare a fi o metodă copilărească de a obţine ceva. Am fost mereu de părere că de câte ori intră cineva în greva foamei, să i se pună un kebab suculent în faţă şi să vedem cât rezistă până sare pe el. În realitate se aduce o ambulanţă să stea mereu acolo în stand-by, se asigură pază, vine presa, etc. Mai bine i s-ar asigura două şuturi în fund, dacă doar atât îl duce capul.

  1 comentariu

 1. kebab suculent

  24/03/2008 la 5:07 AM

  sau un senvish cu calutz

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus