un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Faceti prima la stanga pentru o amenda

24 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Azi GPS-ul şi iGO m-au condus direct spre o mare amendă, după ce am făcut stânga unde nu aveam voie. Stăteam în intersecţie şi mă uitam la cele 3 indicatoare de “obligatoriu înainte” de acolo, dar dacă iGO a zis stânga, stânga am făcut. Chiar în braţele poliţistului.

Asta e, greşeala mea. Am primit 100 de lei amendă, dacă o plătesc acum, şi am scăpat fără puncte de penalizare. N-am înţeles de ce nu mi-a dat un simplu avertisment. Ăla când se dă? N-am pus în pericol pe nimeni, n-am încurcat pe nimeni, a fost o manevră greşită pornită din neatenţie, e prima amendă în 7 ani de şofat. Nu frate, să luăm banii. Şpaga n-a vrut, chiar mi-a zis “nu, mulţumesc”.

  5 comentarii

 1. Pacat.
  Avertismente se dau in cazul in care cel prins e o persoana mai importanta. Cum ar fi fiul lui Funar prins cu ceva alcool (putin, ce-i drept)…

    (Citează)

 2. Acum am alta problema urgenta. Vreau sa platesc amenda online pe ghiseul.ro si acolo imi cere sa scriu suma de plata. Trec valoarea amenzii si imi iau ei din cont doar jumatate din suma, pentru ca sunt in primele 48 de ore. Trec direct eu valoarea redusa?

    (Citează)

 3. Da, dar care e sansa sa-mi raspunda cineva asta seara?

    (Citează)

 4. ma crezi k am patit acelasi lucru tot cu Igo’u numai k nu l-am patit aici, l-am patit in Bratislava si eram 3 masini, eu in frunte cu GPS’u…
  tot asa..zicea sa ma duc in fata dar era soseaua s termina in fata mea, singura optiune fiind 180C sau p o straduta micutza pavata la dreapta..si eu normal k m-am bagat p dreapta, dupa care m-au racolat comunitarii d acolo. am scapat k norocu d amenda si d avertismente k eram straini si i-am zis k gps’u ne-o trimis p acolo…
  aveti grija p unde va bagati, mai uitati-va si la semnele d circulatie si dak circulati cu gps’u!!!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus