un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum sa arati ca un idiot in Selgros

24 Mar 2008  ·

Uncategorized  ·

11 comentarii

În rolul principal chiar eu. Am fost duminică în Selgros să-mi iau blugi (doar pe acolo mai găseşti unii normal, albaştri, fără dungi, fără tăieturi, fără decolorare, fără să arăţi a emo, clubber sau zidar). La intrare m-am gândit să nu mai iau cărucior, pt că nu ştiam dacă găsesc ceva şi oricum puteam să ţin în mână nişte pantaloni dacă îi luam.

După ce am găsit o pereche bună mi-a venit marea idee să mai iau câte ceva. Am luat un cârnat de la rotiserie, ambalat frumos într-o pungă, nişte DVD-uri, un pack de Actimel şi un iaurt Danone la borcan. Şi întrucât cărucior nu aveam, ţineam între degetul mic şi inelar punga cu cârnatul (400 de grame), cu degetul mare şi arătătorul ţineam cutia de DVD-uri ca pe o tavă, iar pe această tavă ţineam Actimelul, ca un ospătar. În mâna cealaltă ţineam borcanul mai mare de iaurt. Blugii îi aruncasem peste umăr, iar umeraşul cu care veneau mi-l agăţasem la gât de tricou.
Amuzant a fost la case, care erau toate pline şi se stătea cel puţin 30 de minute la coadă. Prin staţie se dădeau anunţuri, că funcţionează toată casele la maxim dar tot sunt cozi mari, iar magazinul îşi cere scuze pt această situaţie. Se auzea şi zgomotul frecatului din palme de bucurie că fac aşa mulţi bani. Ca să par ciudat 100%, la casa i-am dat casierei şi umeraşul şi în loc să-i zic “perechea asta avea şi umeraş”, i-am spus “pantalonii aveau ataşat de ei şi acest accesoriu din plastic”, pentru că uneori mă apucă exprimarea inginerească. Privirea ei a fost nepreţuită.

    11 comentarii

  1. Parcă îmi imaginez scena:) Şi cât au costat blugii?

      (Citează)

  2. 70 parca.

      (Citează)

  3. Ha ha ha… Esti crimnal man! te si vad parca erai pom de Craciun! :)))))

      (Citează)

  4. “pantalonii aveau ataşat de ei şi acest accesoriu din plastic”
    Hahahahah… bine spus :)) esti haios :))

      (Citează)

  5. Partea cu accesoriul de plastic made my morning :)

    Asa, ca de la un inginer la altul :P

      (Citează)

  6. Sa-ti vand un pont: mai e un loc in Bucuresti de unde poti sa cumperi blugi clasici, fara floricele sau alte mizerii. Stiu pentru ca sunt in aceeasi situatie. In pavilionul H, cum intri pe usa principala, in fata, primul stand. E tinut de un arab, dar are pantaloni de calitate, cam la aceleasi preturi. Asta ca sa eviti aglomeratia din hypermarketuri.
    A, si daca vrei sa cumperi mai multe perechi, capeti o reducere :)

      (Citează)

  7. Pana ajung eu in Pavilionul H moare arabul de batranete.

      (Citează)

  8. He he, tare faza! Ti-as fi dat eu o mana de ajutor , dar nu eram prin zona … de data asta ;-)

      (Citează)

  9. arab si mafa de calitate…
    de vro 2 ori mi s-a intamplat si mie faze de genu asta.

      (Citează)

  10. Cum sa arati ca un idiot in Selgros – chiar esti idiot ca nu ti-ai luat carucior, casiera se uita asa la tine pentru ca probabil aratai ca un idiot. In incheiere … du-te in Colentina la chinezi data viitoare, si poate iti iei si vreo doua capace in gura, bulangiule.

      (Citează)

  11. Esti un mare cretin. Inchideti blogul asta de cacat si apoi impsuca-te, labagiule.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus