un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Burger King in Bucuresti

28 Feb 2008  ·

Uncategorized  ·

4 comentarii

Din Ziarul Financiar am aflat că se va deschide în martie primul restaurant Burger King din Bucureşti, în interiorul Băneasa Shopping Center de lângă Carrefour Feeria şi IKEA. Am mâncat de câteva ori la Burger King în străinătate şi mereu mi-am întărit părerea că este cel mai bun lanţ fast-food: burgeri gustoşi, mari, prăjiţi pe grătar, cu tot ce trebuie în ei. Sper să se deschidă mai multe în Bucureşti, pt că în Băneasa acolo e cam departe.

În acelaşi articol scrie că şi Papa John’s, un lanţ de pizza concurent cu Pizza Hut, caută parteneri serioşi pt pătrunderea pe piaţa română, deşi părerea mea e că vor căuta mult şi bine până vor găsi ce vor ei.

  4 comentarii

 1. Departe de tine , la doi pasi de mine :D

    (Citează)

 2. Da, foarte bun, cred ca am mancat in toate fast-foodurile posibile (desi ar trebui sa-mi fie rusine cu treaba asta), dar BK e numarul 1 la calitate si gust, in schimb e la fel de nesanatos ca si celelalte.

    (Citează)

 3. Asa e, dar daca sa zicem sunt la Feeria acolo si trebuie sa mananc nesanatos, macar sa aleg fast-food-ul cu cel mai bun gust :P

    (Citează)

 4. pe cand poze cu kebabi de la burger king bucuresti ?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus