un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

M-am intors

28 Feb 2008  ·

TURISM  ·

Spune-ți părerea

Gata, am revenit acasă şi am şi tras un pui de somn. Am zburat cu 4 curse diferinte, din care 2 cu un avion micuţ, cu motor cu elice şi loc pentru vreo 20 de pasageri. Am respirat aer curat, m-am plimbat prin Kranjska Gora, Bled şi Ljublijana, am mâncat inclusiv un hamburger din carne de cal (horseburger, într-un loc numit Hot-Horse), m-am uitat la munţii din jur, m-am cărat cam degeaba cu bocanci pt că zăpadă nu mai era decât pe pârtiile de schi, în rest a fost cald, soare şi 15 grade, am cumpărat diverse chestii, majoritatea băuturi şi dulciuri de care nu se găsesc în România, şi am făcut 1,5 GB de fotografii şi filme. Cam astea în plan personal. Voi reveni cu o descriere mai detaliată a călătoriei imediat ce rezolv nişte treburi care s-au strâns pe aici.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus