un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

DigiMobil prin Bucuresti

19 Dec 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Un coleg de-al meu s-a trezit la uşă cu un reprezentat RDS care i-a dat pe gratis un telefon mobil Huawei U120 (camera foto 1,3MP, slot de card microSD, etc). Se pare că atunci când va vorbi de pe el, va consuma întâi din minutele pe care le are pe abonamentul RDS.Tel de acasă. Oricum, tarifele sunt foarte mici, 8 cenţi/minut cu alte reţele mobile (eu plătesc 11 cenţi de pe Vodafone pe Vodafone), 1 cent/minut în reţeaua RDS, 2 cenţi/minut pt apelurile către alte reţele fixe. Cred că va avea succes mai ales la firme cu astfel de preţuri. Mai multe pe digimobil.info, care nu este un site oficial, dar informaţiile par a se verifica.

  1 comentariu

 1. 3MosiGerila- 3G

  22/12/2007 la 5:22 AM

  Asa e. Am primit si eu telefonul. Merge extraordinar.. tarife mici si gratuitati incepand de la 500 min pe luna in retzea fixa RDS si mobila RDS. Pacat ca ignora abonatzii vechi… mie mi l-au dat pt ca am renuntzat la UPC. Hehehehe

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus