un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cuvantul zilei: Orban

19 Dec 2007  ·

Uncategorized  ·

11 comentarii

L-au lucrat bine “oamenii în negru” pe Ludovic Orban dacă a fost cineva acolo să şi filmeze accidentul. Acum nu m-ar mira să apară şi vreo filmare în HD şi cu sunet 5.1.

Probabil că la Realitatea TV a început deja vacanţa de iarnă, altfel nu văd de ce absolut toate ştirile lor sunt despre acest subiect. A rămas un singur om la birou şi a trebuit să facă toate ştirile dintr-un singur subiect? Parcă ar fi lovit un OZN şi s-au descoperit extratereştrii, aşa se poartă lumea. Când Băsescu s-a urcat băut la volan s-a amuzat toată lumea, dar acum, doar pt o întârziere în declararea accidentului şi faptul că s-a încercat rezolvarea lui fără mediatizare, parcă se pregăteşte un episod din Alexandru Lapusneanu. Chiar îi pasă cuiva, acum în prag de sărbători, iarnă grea, trafic şi semafoare care nu merg, cozi la cumpărături, brazi scumpi, concedii şi toate astea, ce face Orban prin trafic?

  11 comentarii

 1. lor le pasa asta e clar:))

    (Citează)

 2. nu cred ca e cazul sa-i plangi de mila omului. sunt convins ca era atins de aburii din ceai, cola sau ce limonada o fi savurat el.

    (Citează)

 3. 4 accidente in 4 ani.. Minte ca nu au existat victime. Il ameninta pe Turcescu. Minte ca a stat 3 ore. Minte ca a chemat politia. Deci omul se straduieste sa fie cat mai tampit cu putinta si tu ii ti partea ?!

    (Citează)

 4. sunt destul de sigur ca nu a baut nimic, mai mult pentru ca toata lumea vrea sa-l ingroape..jenant

    (Citează)

 5. Nu e vorba de tinut partea cuiva. E vorba de circul care se face, reporterii atacati de familia aleia, Turcescu primind un telefon de amenintare (vai, tragedie, stire principala pe Rtv), tot felul de filmari, de neconcordante.

  Zilnic sunt cam 200 de accidente, zilnic mor 7 oameni. Orban a facut si el unul mic, politia i-a luat carnetul, i-a dat amenda… sa se rezolve intre ei, nu am nevoie de 10 stiri pe minut despre subiectul asta.

    (Citează)

 6. Domnul Orban a lovit o persoana. Mica e pedeapsa nu accidentul! Dupa mintea mea falsul in declaratii si ce alte nereguli a mai facut domnul Orban ar trebui pedepsite conform legilor.

    (Citează)

 7. “Zilnic sunt cam 200 de accidente, zilnic mor 7 oameni. Orban a facut si el unul mic, politia i-a luat carnetul, i-a dat amenda… sa se rezolve intre ei, nu am nevoie de 10 stiri pe minut despre subiectul asta.”
  Esti dus.

  Nu e vorba de accidentul in sine, ci de minciunile unui ministru, modul in care e acoperit de politie, de sistemul de cacao 112,
  de faptul ca guvernantii nu sunt oameni ca noi, etc.

  Cred ca nu prea mai stii pe ce lume traiesti…sau nu te mai intereseaza.

    (Citează)

 8. Da, asta e cea mai mare problema la ministrii nostri… ca Orban n-a declarat un accident imediat ce s-a intamplat. A intrat politia pe fir, probabil se vor da amenzi, masuri, etc…

  Reporterii mai bine ar cauta dovezi de spagi, contracte aiurea, fonduri deturnate, din astea… nu sa caute rudele victimei ca sa le afle parerea.

    (Citează)

 9. radule, daca facei tu toate accidentele pe care le-a facut Orban aveai sanse mari de parnaie.
  In schimb, individu asta scapa, pentru ca e ministru si nu un om de rand. Cum? minte, minimizeaza faptele ,mituieste familia victimei ca sa-i cumpere tacerea si asa mai departe. Asa ca foarte bine fac reporterii ca rascolesc nitel treaba. Bine, nu e normala atata valva si circ, dar ce mege bine in Romania? Orban abia asteapta ca lumea sa uite.

    (Citează)

 10. degeaba se face atat tam-tam ca oricum scapa usor

    (Citează)

 11. Se duce circul prea departe si fara motiv. Orban a facut un accident. Ati vazut filmarea martorilor? Ningea ca toti dracii, nici nu poti da vina pe cineva in acest caz. Dupa accident Orban nu parea nici beat, nici pus pe musamalizari, ci se invartea pe acolo si parea destul de calm. E un accident, se intampla.

  Aiurea este reactia postului Realitatea TV care insista pe povestea asta de parca ar fi cazul anului. Indiferent ce-ar fi facut Orban, se vor aplica masurile si pedepsele normale pt acest caz de accident, minciuna, intarzieri, etc. De ce il ataca Realitatea in continuare este greu de explicat, de unde furia lui Turcescu, etc. Deja roata se intoarce, Orban e privit ca victima si Realitatea si Turcescu ca pe niste papusi controlate de Vantu si alte interese.

  Poti atrage atentia asupra decurgerii oarecum bizare a intregii povesti. Si sa ceri cercetarea ei si respectarea procedurilor, si verificarea aplicarii lor de catre mass-media. De acolo pana la atacuri din acestea care par anormale fata de alte cazuri mai serioase de care nu se face asa mare tam-tam, e cale lunga si miroase urat. Iese ca la faza aia cu Remes, cand tunau toti ca a primit spaga niste caltabosi, de-i numarau astia carnatii. A ras toata lumea de mass-media si de atitudinea ei, nu de Remes.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus