un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Clipul cu Irinel si Monica…

31 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

Spune-ți părerea

… e la Zoso pe site. Ori făceau sex oral, ori îi încheia şireturile, nu se ştie sigur şi nici nu se poate vedea din film (şi dacă făceau sex, oricum e inutil pt privitori deoarece doar Irinel se vede). Oricum, pe lângă faptul că filmele făcute cu telefonul mobil sunt varză la calitate, asta e făcut prin gaura cheii şi la distanţă mare. Câştigă mult Zoso din reclamele alea dacă îşi permite să dea 3000 de euro pe clip :P

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus