un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

M-am hotarat! De maine mananc sanatos

31 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Luna noiembrie va fi terenul de încercare pt o idee mai veche de-a mea, despre care scriam aici. Pe scurt voi încerca să nu mănânc nimic toxic pt organism, asta însemnând fără carne, sucuri, fast-food, mezeluri, chestii cu prea mult conservant şi E-uri, etc. Vreau să văd după o lună de mâncat pe cât posibil cât mai sănătos, cum mă voi simţi şi câtă energie voi avea.

Am analizat un pic situaţia: pe la prânz se va găsi mereu ceva de mâncat (deşi sunt curios dacă mă va costa mai mult sau mai puţin şi dacă mă voi putea sătura din salate şi prostii din astea). Mai greu va fi acasă, trebuie să am grijă mereu să am ceva comestibil. Şi nici dimineaţa nu ştiu ce să fac, de obicei mâncam o felie de pâine cu dulceaţă. Aş trece la cereale cu iaurt, dar mă cam rupe la bani să mănânc o pungă de 8 lei la câte două zile. Sunt de asemenea curios dacă voi rezista o lună cu astfel de mâncare repetitivă. Iar la dulciuri şi bautură nu renunţ decât la moarte.

Am vrut azi să-mi iau un Pringles, dar mi-am dat seama că nu am cum să le mănânc pe toate până la 12 noaptea (puteam, dar îmi creştea ficatul cât un grepfruit) şi am renunţat. :(

    3 comentarii

  1. :) Mult succes.

    eu vreau sa mi fac cateva analize inainte de “a efectua” si eu acest >test<. ma gandesc la el ca fiind unul de vointa si rezistenta. *asteptam primele reactii la impactul cu “noua realitate”!!!

      (Citează)

  2. poate ar trebui sa si respiri sanatos. uneori imi pun intrebarea daca mergand pe jos la serviciu zilnic castig prin miscare sau pierd prin respirare, inhaland atatea noxe ale masinilor inghesuite bara la bara…

      (Citează)

  3. M-am gandit si eu la analize, dar nu vreau sa stiu cat de prost stau :P

    Merg cu masina la servici. Intr-o zi m-am dat jos la un semafor sa ma uit la un far, si m-am inecat de la cat de naspa era aerul in mijlocul traficului acolo.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus