un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cata dedicatie!

31 Oct 2007  ·

Uncategorized  ·

1 comentariu

Cică acum 2 săptămâni Anda Adam ar fi avut un accident de maşină destul de grav. Dar nu vrea să-şi dezamăgească fanii, mai ales că încep şi balurile pe la licee şi din astea, şi va cânta chiar şi aşa, rănită. Câtă dedicaţie pentru meserie şi pentru admiratori! Câtă goană după bani!

După cum spune chiar ea în Libertatea, are mâna dreaptă în ghips, dar va ţine microfonul cu stânga, are genunchiul drept umflat, dar poate să calce şi să stea în picioare, însă nu să danseze, iar de la centură de siguranţă are o rană mare pe piept, pielea fiind arsă. Prin urmare, dacă nu-şi poate arăta nici picioarele, nici sânii, ci doar stă pe loc, cu o mână beteagă, şi cânta… cine ar vrea să o vadă? Totuşi, nu e Sade sau Celine Dion, şi nu pentru vocea minunată se ducea lumea la concerte sau o angajau pentru baluri. Oare o aduce cineva pe scenă, ajutându-se de un baston sau scaun cu rotile, o priponeşte acolo, şi da drumul la caseta în spate?

  1 comentariu

 1. ce comentariu acid:)) anda adam anda adam-dam=)) banii vorbesc banii vorbesc bine zicea melodia aia.. mai grav daca trebuia sa isi puna proteza.. dar de fapt o tinea caseta din spate vorba ta
  =))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus