un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Incarcatoare universale pentru telefoanele mobile

24 Sep 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

Se pare că marii fabricanţi de telefoane mobile au fost de acord să standardizeze portul pentru încărcarea alimentatorului telefonului mobil. Acelaşi încărcător va putea fi utilizat pt mai multe telefoane, şi dacă îl uiţi pe al tău acasă la plecarea în excursie, poţi să împrumuţi unul de la prieteni şi să meargă. Problema e că nu au ales miniUSB-ul clasic, ci unul un pic modificat, aşa că abia la terminalele ce vor apărea în curând poate vom vedea aceste modificări. E şi o poză pe Gizmodo cu noul port.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus