un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Rin Grand Hotel

22 Sep 2007  ·

Uncategorized  ·

6 comentarii

Ditamai hotelul Rin Grand este construit în Vitan, lângă vechiul talcioc, mai are puţin şi e gata. Zilele trecute l-am văzut şi eu pt prima oară, şi pare imens, probabil va fi cel mai mare din Bucureşti. E cel în care au ars câteva zeci de camere mai demult, în timp ce se contruiau.

În alte “ştiri” despre hoteluri, diverse lanţuri internaţionale sunt prezente în Bucureşti, dar parcă nu se mândresc cu acest lucru. De exemplu pe hotelul Majestic scrie şi Ramada, hotelul Bucureşti, încă în renovare, este al lanţului Radisson SAS. Sau câtă lume ştie că Ibis şi Novotel sunt ale lanţului Accor, cel mai mare din lume în servicii hoteliere? Însă la noi doar Hilton şi Marriott par a trage foloase de pe urma brandului, şi a-l scoate în faţă.

    6 comentarii

  1. Apropo de RIN , se zicea ca e / va fi cel mai mare din SE Europei. Desi , sincer, ca zona nu cred ca o sa fie mare lucru. Dar poate cu ocazia summit-ului NATO de anul viitor o sa fie plin , si o sa beneficieze de ceva ceva reclama pozitiva

      (Citează)

  2. Bucurestiul e mare,duce lipsa de hoteluri,inca unu nu strica,dar voi fi curios ce preturi vor practica

      (Citează)

  3. Am fost la hotel e super!

      (Citează)

  4. Despre Rin Grand Hotel:hotelul arata foarte bine, nu e deloc scump.Mai mult, imi zicea un prieten ca acum sunt preturi promotionale.

      (Citează)

  5. Intr-adevar, arata bine hotelul!Aici a avut loc fashion week, daca nu ma insel! A fost si sora mea la fashion Cica a fost un eveniment reusit

      (Citează)

  6. poate ca celelalte hoteluri nu stiu sa isi faca reclama!Imaginea conteaza in zilele noastre!Bravo lor!Celelalte hoteluri de ce nu ies in fata cu ce au? Poate ca astfel ar fi avut o imagine mai buna

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus