un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Reparam, reparam

24 Sep 2007  ·

Uncategorized  ·

2 comentarii

Bulevardul Tineretului (între Şincai şi Piaţa Unirii) mie mi se părea foarte bun, dar tot s-au apucat să taie tot asfaltul şi să toarne altul nou. În acest timp, zeci de străduţe din cartierele din spatele blocurilor au ditamai gropile în ele, de parcă ar fi picat meteoriţi sau bombe. Dar important e să arate bine artera mare şi să aibă borduri noi. Înainte se făceau cam 30 de minute de la Şincai la Unirii la oră de vârf, acum se circulă şi mai greu, dar măcar se munceşte cu vreo 20 de basculante şi turnătoare de asfalt. Dar tot inutil pare, şi bani aruncaţi de primărie pe şpaga firmelor de reparaţii.

  2 comentarii

 1. E bd. Dimitrie Cantemir, nu Tineretului. După mine trebuia să intre în reparaţii de cel puţin un an, că avea nişte cratere pe care ajunsesem să le ştiu cu ochii închişi. Plus o bucată ca o rampă de lansare de îţi mai zbura maşina la propriu. :)) Au peticit gropile acum vreo două luni şi era ok.

  E adevărat că s-au făcut 2 benzi din 4 şi e de evitat, şi eu mergeam pe acolo de cel puţin două ori pe zi. DAR, din câte am văzut, vor să facă parcări ca lumea pe trotuare, că şi pe alea le-au ras.

  Cum zicea o prietenă, vin alegerile!

    (Citează)

 2. Cantemir era un jaf de bulevard, poate cel mai prost carosabil din centrul orasului, era normal sa fie asfaltat, o reparatie capitala, nu “carpeli”. Trebuia sa se apuce de el mai devreme, acum s-a dublat traficul, nush ce probleme au avut cu licitatia. Vroiau neaparat sa repare strada in toamna asta, in primavara se da drumul la troleibuze (le prelungesc pe cele care intorc la BIG) pe Cantemir !

  Lol, bordurile sunt dragute… oricum alea erau vechi de pe vremea impuscatului.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus