un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Se fereste lumea de noi

23 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

Am citit o ştire din ZF ieri, că Burger King intră pe piaţa din Bulgaria. De ce nu la noi, unde ar avea succes mult mai mare? Aceeaşi ştire spune că McDonald’s este prezent cu 20 de francize pe piaţa bulgară, în timp ce la noi numai în Bucureşti sunt de două ori mai multe restaurante. Totuşi, BK îi preferă pe vecinii de la sud.

În alte observaţii, o cutie de Dr. Pepper văd că în Cora e 1,8 lei acum, de la 2,6 lei. De ce nu vine Dr. Pepper şi în România?

  3 comentarii

 1. simplu, daca la ei nu au concurenta McDonals la noi o au.

    (Citează)

 2. I love Dr. Pepper. Visez ziua cand voi putea sa-mi cumpar un Dr. Pepper la 2 L, sa-l pregatesc ca pe ambrozie (adica sa il pun la rece daca nu este deja) si apoi sa-l savurez halba dupa halba. E (sau era) a naibii de scumpa o cutie. Pretul ala de 1.8 RON se datoreaza promotiei in care se afla produsul.

    (Citează)

 3. N-am vazut sa scrie ceva de o promotie. Daca e asa, sa fac rezerve strategice. Intr-adevar, cand e rece, atunci e cel mai bun.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus