un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

3 luni

23 Aug 2007  ·

Uncategorized  ·

3 comentarii

N-ar fi trebuit acum câteva zile Băsescu să se întâlnească în Piaţa Universităţii cu susţinătorii? Că aşa le-a zis atunci când a câştigat votul suspendării, în mai, că peste 3 luni se vor întâlni iarăşi în piaţă, să le dea raportul despre ce-a mai făcut ca preşedinte.

  3 comentarii

 1. loool buna intrebare. hai ca e si 23 august poate mai apare pe la teve cu o declaratie d-aia sa impresioneze lumea ca il intereseaza

    (Citează)

 2. Good point. Omisiuni electorale. Promisuni electorale, pardon.

    (Citează)

 3. [start aberatie]

  Aide bre’.. Ce fu’, fu’ si ce iaste, iaste. Nu ti-e clar?
  A.. uitam sa zic…

  Sa NE traiti biiiineeee!!!

  [end aberatie]

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus