un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Cum va arata noul iPod Nano

23 Aug 2007  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Se pare că fotografia aceasta cu noua generaţie de iPod Nano este adevărată, pt că cei de pe Gizmodo au fost rugaţi de Apple să o scoată de pe site, deoarece este proprietatea lor. Engadget încă o mai are. Lumea zice că arată urât, ca un iPod Video mai mic şi mai lat. Iar alţii spun că e timpul ca Apple să scoată o nouă generaţie de iPod, probabil că vor anunţa modelele noi în vreo 3 luni.

  1 comentariu

 1. apple nu mai are deloc inspiratie!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus