un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Zi de drumetie

30 Jun 2007  ·

Uncategorized  ·

5 comentarii

Prin Bucureşti şi un pic în afară, dar a durat 8 ore. Am fost cu un prieten în ordine în magazinul Unirea, în Plaza Mall, în Cora Lujerului, în Bucureşti Mall din Vitan, înapoi în Plaza, de acolo am ajuns în IKEA deşi plecasem doar până la Clubul Diplomaţilor, Feeria, mers până la Otopeni cu o mică oprire în câmp să vedem un teren, şi înapoi acasă. A fost plăcut şi pt că nu am condus eu.

La Unirii am văzut şi fântânile proaspăt colorate de un “artist” cu vopsea alimentară. Arată groaznic zona. La Disneyland erau plăcute fântânile colorate, lângă casa cea roz a lui Mickey Mouse. În mijlocul oraşului, în Bucureşti, în fântâni de marmură cu ornamente, nu merge să pui apă roz, verde şi albastră. Poate am jucat eu prea multe jocuri sau am văzut prea multe filme, dar mă gândeam numai că e un cadavru în pompa de apă şi de aceea e aşa rosie. Verdict: naşpa! Galerie foto pentru pasionaţii de fântâni colorate.

Ah şi altă chestie: preţurile la Starbucks. O felie de 2 cm grosime de chec cu lămâie, 9 lei? O salată Caesar mică rău, 15 lei? Un sandviş care la Snack Attack e 6 lei, aici era 12 lei. În străinătate, transformate în euro, le-ai fi plătit din monede, dar pt România mi se par cam scumpe.

    5 comentarii

  1. deci lol
    prima oara cand am vazut poza am crezut ca e o poza facuta in photshop :|
    …..cum sa ii dai un efect de ROZ la asa ceva!?!?!??!?!

    bleah….

      (Citează)

  2. primarii astia ar treui batuti cu ciocanele de cricket in pietele publice! sau si mai bine, sa le curga lor la baie niste apa rosie, poate-i mai inveseleste…
    toate prostiile pe care le afla ei le pun in practica… n’ajunge ca Bucurestiul e si asa urat, mai trebuie sa contribuie si ei la asta.
    Uitati-va cum arata, parca-i cico de pe vremea lui tovarsu’
    Oribil !

      (Citează)

  3. stefan tuchila

    01/07/2007 la 5:57 AM

    in orice alt oras si orice alta tara era o initiative laudabila.
    din pacate la noi se lauda casa popoului, aia e “arta” iar arta, daca nu e mai veche de 300 de ani nu este apreciata.
    si cica de ce nu exista artisti contemporani in romania …. pai… de ce ar fi ? pentru reactii de genu asta ?

      (Citează)

  4. Ce artist Stefane? Sa torni vopsea intr-o fantana e arta acum? Daca o faceam eu, cred ca ma arestau pt vandalizarea orasului. Dar ala de-a facut-o e “artist”.

    O fantana de marmura, cu apa de culoare verde, nu mi se pare arta orice i-ai face. Din motivul asta nici palatele, oricant de vechi ar fi ele, sau orice alte monumente, nu se vopsesc in verde, roz sau albastru.

      (Citează)

  5. stefan tuchila

    01/07/2007 la 2:58 PM

    se vopsesc si alea, doar ca nu cu o culoare permanent ci cu lumina. de altfel exista si palate roz sau verzi , culoare pietrei.
    el a obtinut aprobare, nu a vandalizat nimic, insa tag-ul sau graf-ul intra sub incidenta penala, chiar ca arte.
    ce a facut e denumit in arta contemporana “performance”. si a facut-o foarte bine, ma bucur ca se intampla asa ceva in tara din ce in ce mai des.
    cat despre ce inseamna “artist” astazi, cand treci urmatoarea data pe la paris cauta palais de tokyo sau la bucuresti cauta mnac si vei vedea ce inseamna arta contemporana.
    toate cele bune

    http://blog.gontz.com/

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus